588320-orange-autumn-forest.jpg

Güzel, neşeli yaz günlerini denizin tuzlu dalgalarıyla aldı götürdü. Sarının tonları ile başka güzellikler sunsa da doğa, biz  tatilin rengarenk kıyafetlerimizin özlemini çekeceğiz. Bir yandan tatil rahatlığını ararken bir yandan da iş, okul, yeni planlar üzerimize fil ağırlığını bırakacak. “Sonbahar gelirken yine çantasında hüzün ve depresyon var!” demek yerine biz FitDünya olarak size serin hava ile gelen güzel bir dünya görmenizi öneriyoruz.

Sonbaharın yıkıcı sayılabilecek etkilerinden kurtulmak için size bazı önerilerde bulunacağız.

Öncelikle bikininizi, plaj havlunuzu sakince yere bırakın ve derin bir nefes alın. Unutmayın ki dünya yalnızca bir mevsimde değil, dört mevsimde de güzel. Yeter ki ön yargılarınızı da yazlıklarınızla beraber dolaba kaldırın.

Hafta sonları şehirden kaçıp kısa kamp tatilleri yapmak için ideal bir mevsimdeyiz. Yedi göllerin sonbaharda ne kadar güzel olduğunu hepimiz en az 5632321 defa duyduk. Neden bu hafta sonu kendinizi doğanın içinde kaybetmiyorsunuz? Dökülen sarı yaprakların hüznün ötesinde bir anlamı var. Yenilenmeye hazırlık!

Tiyatro, opera ve bale sezonları açılıyor. Çeşitli oyun ve gösteriler size serin havayı unutturacak ve çok keyifli, kaliteli zaman geçirmenizi sağlayacak.

Serin rüzgarlar yaprakları dans ettirirken biz neden güzel bir cam mekanın önünde sıcak içeceğimizi yudumlarken kitap okumayalım! Başımızı kaldırdığımızda uçuşan bir dünya görüp azıcık gözlerimizi şımarttıktan sonra tekrar kitabımızın sayfalarında kaybolabiliriz.

 Nat&Nut ile bedenimizi beslerken, beynimizi ve ruhumuzu da sanatla, kitapla besleyelim.

Hala çok enerjim var atamadım mı diyorsunuz? Azıcık sıkı giyinip güzel bir parkta, ağaçların arasında hafif tempolu yürüyüşlere ne dersiniz peki? Bir kaşık Nat&Nutımızdan aldık. Hem içimizi ısıttık, hem enerji aldık. Belki kimseler tutamaz bizi koşarız bir de!

Arkadaşlarımız bizim en güzel bağımız insanlar ile. Asla ne kendinizi, ne de arkadaşlarınızı ihmal etmeyin. Sohbetler, gülüşmeler size sabah yediğiniz taze meyveler kadar enerji, güç verir.

Yorum bırakın