BARBEKÜ SOS

3.png

İÇİNDEKİLER:

  • Yarım Fincan Nat&Nut Fıstık Ezmesi
  • Yarım Fincan Su
  • Çeyrek Fincan Elma Sirkesi
  • 2 Yemek Kaşığı Esmer Şeker
  • 2 Yemek Kaşığı Soya Sosu
  • 1 Yemek Kaşığı Ayçiçek Yağı
  • 1 Tatlı Kaşığı Susam
  • Yarım Tatlı Kaşığı Zencefil
  • 4 Adet Kemiksiz Derisiz Tavuk Butu

YAPILIŞI:

Izgaranızı hazırlayın. Sos için; bir sos tavasında tavuk hariç bütün malzemeyi karıştırın. Kaynayana kadar karıştırmaya devam edin. 1 Dakika kaynattıktan sonra altını kısın 1 dakika daha pişirin ve altını kapatın. Tavuğunuzu ızgarada pişirirken hazırlamış olduğunuz sostan yarım fincan alarak tavuğun iki tarafına da sürerek pişirin. Pişmiş tavuğunuzu kalan sosla birlikte servis edin.  Afiyet olsun.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s