DONMUŞ MUZ ÇUBUKLARI

10.png

İÇİNDEKİLER:

  • 1 Fincan Bitter Çikolata Parçacıkları
  • Yarım Fincan Nat&Nut Fıstık Ezmesi
  • 8 Adet Muz
  • Renkli Şekerlemeler

YAPILIŞI:

Bir sos tavasında çikolatayı ve fıstık ezmesini kısık ateşte sürekli karıştırarak eritin ve uzun bir bardağa dökün. Tahta çubukları ikiye kestiğiniz muzlara takın. Muzları çikolata doldurduğunuz bardağın içine sokun ve muzların çikolata ile kaplanmasını sağlayın. Üzerlerine şekerlemelerden serpip 6 saat donmaya bırakın. Afiyet olsun.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s