FISTIK EZMELİ PARFE

2.png

İÇİNDEKİLER:

  • 2 Fincan Az Yağlı Yoğurt
  •  Yarım Fincan Nat&Nut Fıstık Ezmesi
  •  2 Yemek Kaşığı Bal
  •  1 Fincan Müsli
  •   1 Adet Orta Boy Doğranmış Muz
  •   1 Fincan Doğranmış Çilek
  •   Taze Nane (Tercihen)

YAPILIŞI :             

Orta boy bir kasede yoğurt, fıstık ezmesi ve balı iyice karıştırın. 4 Adet parfe bardağına, her birine eşit miktarda olacak şekilde karışımın yarısını boşaltın. Üzerlerine ikişer kaşık müsli koyun. Meyvelerinde yarısını her bardağa eşit olacak şekilde bardaklara dağıtın ve ikinci katman için tekrarlayın. Tercihen üzerinde taze nane ile sevis edin. Afiyet olsun.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

w

Connecting to %s